Drutex is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste kozijnproducent van Europa.


Drutex is in 1985 opgericht en vanaf 1994 is Drutex begonnen met de productie van kunststof deuren en kozijnen en isolatie glas.

Doordat Polen veel eerder was met de adoptie van kunststof kozijnen, is de concurrentie groot en ontwikkelde de techniek zich razendsnel. Snel groeide Drutex uit tot een beursgenoteerd bedrijf vanaf 2003.

Drutex in een modern bedrijf met hoogwaardig machinepark en hoog opgeleid personeel. Dankzij grote mate van flexibiliteit is Drutex in staat om alle orders snel en met ongekende precisie uit te voeren.

Wij zijn de partner in Nederland voor de levering van Drutex kozijnen.

Waarom kiezen voor Drutex kozijnen ?

  • Een modern machinepark van Duitse origine en Duitse opleiding van de werknemers zorgt voor topkwaliteit, snelheid en automatisering van ongekende omvang.
  • In Polen zijn kunststof kozijnen al langer op de markt dan in Nederland. Door sterke onderlinge concurrentie kunnen alleen de beste en meest innovatieve bedrijven overleven
  • Alleen de grootste Poolse bedrijven zijn beursgenoteerd. Dit geeft Drutex toegang tot goedkoop kapitaal maar dwingt het management ook tot een efficiënte bedrijfsvoering.
  • Schaalgrootte: door de omvang kan Drutex slim inkopen wat flink kosten kan besparen.
  • Alles in eigen beheer: Drutex heeft 2500 tot 3000 mensen in dienst en een wagenpark van 120 vrachtwagens.
  • Een eigen vlakglasfabriek zorgt voor snelheid en precisie, maar ook voor constante innovatie en ongeëvenaard maatwerk. Van Triple HR+++ glas tot iedere gewenste vrije vorm.