Profielen:

KOZIJNEN
Iglo 5 classic
Vlak 70 mm

 

KOZIJNEN
Iglo Energy 
Vlak 82 mm

KOZIJNEN
Gealan S8000
Vlak 74 mm

KOZIJNEN
GEALAN S9000 NL Base
Vlak 120 mm

HEFSCHUIFPUI
Iglo 5 classic
Vlak 195 mm

KIEPSCHUIFPUI
Iglo 5 PSK
Vlak 70 mm


Glastypes


Dubbelglas HR++

HR++ glas is isolerend dubbel glas, die bestaat uit twee glasplaten. De ruimte tussen het Glas wordt bij standaard dubbel glas gevuld met lucht. Bij HR++ glas wordt deze tussenruimte gevuld met edelgas en is het glas aan één zijde gecoat waardoor het waardoor het extra isoleert. Dubbelglas HR++
  • prijs: inbegrepen in productprijs

Driedubbel glas HR+++

HR+++ glas is geen dubbel glas, maar driedubbel glas. Waar dubbel glas bestaat uit 2 glasplaten met een laag stilstaande lucht of edelgas ertussen, is er bij driedubbel glas nog een extra glasplaat aan toegevoegd. Het gevolg is een nog beter isolerende ruit, waarmee de warmte nagenoeg perfect in huis wordt gehouden. Tripleglas HR+++
  • Meerprijs: €50,00 per m²

Veiligheidsglas eenzijdig/tweezijdig gelaagd

Veiligheidsglas komt steeds meer voor in woonhuizen. In een huishouden met kinderen kan het bijvoorbeeld veiliger zijn om geen kwetsbaar glas in een deur te plaatsen die vaak open en dicht gaat. Ook de inbraakwerende/vertragende eigenschappen van veiligheidsglas worden steeds meer ontdekt.
  • Meerprijs eenzijdig gelaagd: €40,00 per m²
  • Meerprijs tweezijdig gelaagd: €80,00 per m²

Figuurglas

Soms is het prettig als er van buitenaf niet zomaar naar binnen gekeken kan worden. U kunt bij ons heel gemakkelijk aangeven dat er in het kozijn figuurglas moet komen. Dit glas is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
  • Meerprijs figuurglas: € 40,00 per m²

Zonwerend glas

Met zonwerend glas beperk je de lichtinval en warmte. Vooral tijdens de warme zomerdagen is dit ideaal om de warmtevorming in huis te beperken en zo de nood tot airconditioning of zelfs zonwering te verlagen. Ook is het glas licht getint waardoor de inkijk beperkter is voor iets meer privacy. Van binnen naar buiten is het zicht nagenoeg gelijk.
  • Meerprijs: op aanvraag