Glastypes

Dubbel glas HR++
HR++ glas is isolerend dubbel glas, die bestaat uit twee glasplaten. De ruimte tussen het glas wordt bij standaard dubbel glas gevuld met lucht. Bij HR++ glas wordt deze tussenruimte gevuld met edelgas en is het glas aan één zijde gecoat waardoor het waardoor het extra isoleert.

Driedubbel glas HR+++
HR+++ glas is geen dubbel glas, maar driedubbel glas. Waar dubbel glas bestaat uit 2 glasplaten met een laag stilstaande lucht of edelgas ertussen, is er bij driedubbel glas nog een extra glasplaat aan toegevoegd. Het gevolg is een nog beter isolerende ruit, waarmee de warmte nagenoeg perfect in huis wordt gehouden.

Meerprijs: €45,00 per m²

Veiligheidsglas eenzijdig/tweezijdig gelaagd
Veiligheidsglas komt steeds meer voor in woonhuizen. In een huishouden met kinderen kan het bijvoorbeeld veiliger zijn om geen kwetsbaar glas in een deur te plaatsen die vaak open en dicht gaat. Ook de inbraakwerende/vertragende eigenschappen van veiligheidsglas worden steeds meer ontdekt.

Meerprijs eenzijdig gelaagd: €36,00 per m²
Meerprijs tweezijdig gelaagd: €72,00 per m²


Figuurglas
Soms is het prettig als er van buitenaf niet zomaar naar binnen gekeken kan worden. U kunt bij ons heel gemakkelijk aangeven dat er in het kozijn figuurglas moet komen. Dit glas is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Meerprijs figuurglas: € 35,00 per m²

Zonwerend glas
Ook zonwerend glas is mogelijk. Met zonwerend glas beperk je de lichtinval en warmte.

Meerprijs: op aanvraag